skip to main
|
skip to sidebar
Pages
Home
Nota
Sekolahku
Latihan
Guru-guru ERT
Nota
PEMAKANAN DAN PENGURUSAN SAJIAN
BATER
KUIH TEMPATAN
PAKAIAN
JAHITAN
PERNIAGAAN DAN KEUSAHAWANAN
3 comments:
Ibn Zain
said...
ok
29 April 2016 at 00:59
aisya
said...
Hmmmmmmmmmmmm!!!!!!😥😢😧😦😟😞😔😖🙍👎
21 April 2017 at 20:38
aisya
said...
This comment has been removed by the author.
21 April 2017 at 20:39
Post a Comment
Home
Blog Archive
▼
2013
(2)
▼
January
(2)
Jahitan
►
2012
(7)
►
December
(6)
►
November
(1)
Powered by
Blogger
.
Popular Posts
PEMAKANAN DAN PENGURUSAN SAJIAN
Diet Seimbang - sajian makanan yang mengandungi semua nutrien yang diperlukan tubuh pada kadar yang betul. Prinsip Asas Diet...
Bater
Pengertian :Bater ialah adunan campuran tepung dan cecair seperti air, susu / santan. Telur dicampurkan pada bater untuk mendapatkan adu...
Bater
LANGKAH-LANGKAH MEMBUAT BATER DAN KUIH YANG DIHASILKAN KUIH DARIPADA BATER CAIR KUIH DARIPADA BATER ...
Pakaian
PAKAIAN P rinsip dalam pemilihan pakaian - Corak - Warna - Tekstur dan Rupa fabric Corak Garisa...
Kuih Tempatan
Pengertian : Kuih Tempatan ialah kuih yang dihasilkan dengan menggunakan bahan-bahan tempatan seperti sayur-sayuran berubi, tepung pulut,...
(no title)
KONSEP DAN KEPENTINGAN PERNIAGAAN o KEPERLUAN o KEHENDAK o PERBEZAAN KEHENDAK DAN KEPERLUAN o ...
Jahitan
from
(no title)
Perniagaan dan Keusahawanan
About Me
farahiyah
View my complete profile
Followers
Link
Home
Sekolahku
Kuih
Link list
Bater
(1)
Jahitan
(1)
Kuih tempatan
(1)
Nota
(1)
Pakaian
(1)
Pemakanan dan pengurusan sajian
(1)
Perniagaan dan Keusahawanan
(1)
Patrners
Get the
JavaScript Clock
widget and many other
great free widgets
at
Widgetbox
! Not seeing a widget? (
More info
)
Labels
Bater
(1)
Jahitan
(1)
Kuih tempatan
(1)
Nota
(1)
Pakaian
(1)
Pemakanan dan pengurusan sajian
(1)
Perniagaan dan Keusahawanan
(1)
Blogroll
Search
3 comments:
ok
Hmmmmmmmmmmmm!!!!!!😥😢😧😦😟😞😔😖🙍👎
Post a Comment